המצרכים:
1 חבילה פסטה מקמח מלא
3 כוסות פרחי ברוקולי
3 כוסות פרחי כרובית
2 כוסות פטריות שמפיניון/שיטאקה
2 כוסות שעועית ירוקה
1 כוס עגבניות מיובשות
זיתי קלמטה לפי העין
2 כפות שמן זית
להכנת רוטב פסטו:
3 כוסות עלי בזיליקום
2 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
הוראות הכנה:
1. מכינים את הפסטו ובנפרד מבשלים את הפסטה עד לדרגה רצויה (מומלץ אל דנטה)
2. מחממים שמן זית במחבת גדולה, מקפיצים שום ולאחר דקה מוסיפים את כל הירקות למשך 3-4 דקות.
3. מוסיפים את הפסטו לפי הטעם, מערבבים בעדינות ולאחר דקה נוספת מוסיפים את הפסטה, מקפיצים דקה ו…
בתיאבון!