בלוג

פסטה עם כל טוב

פסטה

המצרכים:

1 חבילה פסטה מקמח מלא

3 כוסות פרחי ברוקולי

3 כוסות פרחי כרובית

2 כוסות פטריות שמפיניון/שיטאקה

2 כוסות שעועית ירוקה

1 כוס עגבניות מיובשות

זיתי קלמטה לפי העין

2 כפות שמן זית

להכנת רוטב פסטו:

3 כוסות עלי בזיליקום

2 שיני שום

1/2 כוס שמן זית

הוראות הכנה:

1. מכינים את הפסטו ובנפרד מבשלים את הפסטה עד לדרגה רצויה (מומלץ אל דנטה)

2. מחממים שמן זית במחבת גדולה, מקפיצים שום ולאחר דקה מוסיפים את כל הירקות למשך 3-4 דקות.

3. מוסיפים את הפסטו לפי הטעם, מערבבים בעדינות ולאחר דקה נוספת מוסיפים את הפסטה, מקפיצים דקה ו…בתיאבון!

:לקבלת פרטים נוספים מלאו את הטופס






No Responses